Nieuwe kleuren

Echte Fotoalbums en Stijlvolle Fotolijsten bij Mijnfotolijstje.nl

Mijnfotolijstje.nl onderscheidt zich als een zeldzame parel in de wereld van fotografie-accessoires. Hier vind je geen digitale reproducties, maar de ware kunst van het creëren met foto’s. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment fotoalbums, met een bijzondere focus op de prachtige creaties van het Duitse merk Goldbuch. Elk album in onze collectie is een meesterwerk op zich, met oog voor detail en een toewijding aan kwaliteit die Made in Germany weerspiegelt.

Naast onze uitstekende selectie van fotoalbums, bieden we ook een scala aan moderne, hoogwaardige fotolijsten die een stijlvolle toevoeging vormen aan het dagelijks leven. Onze fotolijsten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor ze je herinneringen op een elegante manier tot leven brengen.

Bij Mijnfotolijstje.nl streven we ernaar om jouw fotografie-ervaring te verrijken, of het nu gaat om het samenstellen van prachtige albums of het presenteren van je favoriete momenten in smaakvolle lijsten. Wij geloven in de kracht van tastbare herinneringen en zijn toegewijd aan het behouden van de kunst van het fotograferen.

Selectie van onze fotolijsten

Selectie van onze Trouwalbums

Selectie van onze Baby en Kind fotoalbums

Selectie van onze fotoalbums design Bella Vista

Selectie van onze fotoalbums design Summertime

Selectie van onze dagboeken

Selectie van onze Notitieboekjes

Foto afdruk service fotolijst

Fotoservice

Komt het volgende je bekend voor? Fotolijstjes gekocht, maar geen tijd om foto’s af te drukken? Wij bieden de oplossing! Met onze unieke fotoservice. Na bestelling stuur je foto naar ons toe onder vermelding van je bestelnummer.  Met onze fotoservice drukken wij deze direct voor je af en plaatsen hem in het zojuist bestelde fotolijstje. Hou rekening met afwijkende levertijden.

ChromaLuxe Dubbel Sublimatie Fotopaneel met Standaard en Ronde Bovenkant - 100 x 130

Foto afdrukken op verschillende materialen

Combinatie van een unieke coating, geschikt papier en een verwarmingstechniek van 195°c kunnen we jouw fotoprint perfect afdrukken op aluminium, leisteen, hardboard en mdf. De foto komt tot leven!
Door deze sublimatie techniek toe te passen krijgt de foto een krasvrije beschermlaag die zelfs water- en vuur bestendig is. De inkt ligt dus niet op het fotopaneel maar vormen een permanente hechtingen op het paneel.

Gepersonaliseerd Album

Opzoek naar een persoonlijk album voor bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum? Wij bedrukken onze traditionele fotoalbums met je eigen tekst. Via onderstaande link kan je eenvoudig je fotoalbum uitzoeken, tekst ingeven en het lettertype kiezen. Een mooi cadeau met gepersonaliseerde kaft.

Previous slide
Next slide

Bullet Journal

Een bullet journal is een agenda, dagboek en to do-lijst in één. Het is geen digitaal wondermiddel, maar een methode om taken, afspraken, deadlines en gedachten in een opschrijfboekje te ordenen. Gewoon met pen en papier in een luxe notitieboek.

 
Gratis Verzending

Bij een minimale besteding van €50 in Nederland – €70 in België.

Beste Service

Mijnfotolijstje.nl geeft je als klant de beste service online en telefonisch.

Beste Prijs

Uitsluitend top leveranciers uit Europa voor de beste kwaliteit en prijs.

Veilig Betalen

In onze winkel veilig betalen via iDEAL, Bancontact of via overschrijving.

Winkelwagen
Scroll naar boven