.FamiliebedrijfMet een hartVoor de Zaak.

Bij Goldbuch staan ​​ze voor hoogwaardige fotoalbums, fijn briefpapier en stijlvolle cadeaus made in Germany. Al meer dan 110 jaar klopt hun familiehart voor de gewoon mooie dingen in het leven. Hun producten moeten een thuis zijn voor onvergetelijke momenten en mooie herinneringen en het geven van iets heel bijzonders maken.

Een familiebedrijf met hart, persoonlijkheid en knowhow sinds 1907.

De fabriek in Bamberg

Driekwart van hun assortiment produceren ze in het hart van Bamberg in Duitsland. Dit garandeert niet alleen hun Made in Germany-kwaliteit, stelt banen veilig, maar is ook duurzaam waar we naar leven. Bij elk afzonderlijk product vertrouwen ze op een goede combinatie van moderne mechanische processen en waardevol handwerk. Trendy designs en unieke details zijn hun grote passie.

Ze bieden nu de traditionele kunst van het boekbinden in de 4e generatie ondernemers. Elk Goldbuch-product is het resultaat van een uniek samenspel van nauwkeurige machinale productie en waardevol handwerk met veel aandacht voor detail in hun fabriek. Niet zonder trots dragen hun producten terecht het keurmerk “Made in Germany”.

Design en ontwikkeling

In hun trendatelier werken ze niet alleen met een hart voor de zaak, maar ze gaan met open ogen de wereld over, ze spotten trends, ze gaan op zoek naar nieuwe kleuren en materialen en laten hun inspireren door mode en lifestyle. Ze ontwikkelen dit in-house en ook in samenwerking met artiesten en internationale bureaus voor altijd de mooiste en nieuwste ontwerpen.
Bamberg Goldbuch
Design en ontwikkeling Goldbuch Fotolijsten en albums
Fabriek Goldbuch handwerk
Winkelwagen
Scroll naar boven