Duurzaam ondernemen

Wij van Interfoto en Mijnfotolijstje.nl zoeken ieder jaar naar de mooiste en kwalitatief beste fotolijstjes in Europa. Wij gaan bewust niet voor made in China, maar voor kwaliteit tegen een nette prijs. Naast de prijs worden onze meeste producten geproduceerd in Europa, waardoor we ook meedenken met het milieu.

Mijnfotolijstje.nl voelt zich verantwoordelijk voor mens en milieu. Daarom zijn wij vanaf oprichting actief op het terrein van duurzaam ondernemen. We letten natuurlijk op de duurzaamheid van de producten die we verkopen, maar we zorgen er ook voor dat deze op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden verpakt. 

Uitsluitend producten van goede kwaliteit

Mijnfotolijstje.nl streeft ernaar om alleen producten in het assortiment op te nemen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Er wordt vooral gelet op:

  • functionaliteit
  • duurzaamheid
  • de juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • veiligheid voor de gebruiker
  • belasting van het milieu
  • wet en regelgeving
Trees for All
Ook Mijnfotolijstje.nl staat niet stil. Wij doneren ieder jaar onze CO2 uitstoot aan Trees for All. Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Al onze projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.
 

Plant een boom of compenseer CO2 en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Meer informatie over Trees for All >

Bamberg Goldbuch
Design en ontwikkeling Goldbuch Fotolijsten en albums
Fabriek Goldbuch handwerk
Winkelwagen
Scroll naar boven