House of Turnowsky

Turnowsky is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn prachtige en verfijnde designs. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1940, heeft Turnowsky zich gevestigd als een toonaangevend merk op het gebied van luxe papierwaren en geschenkartikelen.

Het kenmerkende House of Turnowsky is een combinatie van elegantie, creativiteit en vakmanschap. Elk ontwerp wordt met zorg en aandacht voor detail gemaakt, waarbij kleuren, patronen en illustraties naadloos samenkomen om een unieke visuele ervaring te creëren.

Of het nu gaat om wenskaarten, notitieboekjes, geschenkverpakkingen of andere papierwaren, Turnowsky weet hoe ze met hun ontwerpen een gevoel van verfijning en schoonheid kunnen overbrengen. Van levendige bloemmotieven tot elegante geometrische patronen, elk House of Turnowsky design straalt stijl en klasse uit.

Met een internationaal bereik en een sterke aanwezigheid in de markt, is Turnowsky geliefd bij zowel liefhebbers van luxe stationery als bij mensen die op zoek zijn naar bijzondere geschenken. Het merk blijft vernieuwen en verrassen met nieuwe designs, waardoor ze keer op keer indruk weten te maken.

Het Duitse fotoalbum merk GOLDBUCH heeft sinds jaren een hechte band met HOUSE OF TURNOWSKY. Omdat GOLDBUCH aan de hoge kwaliteitseisen kan voldoen van TURNOWSKY zijn er heel veel leuke producten hierdoor op de markt verschenen van fotoalbums, leporello’s, babyalbums, dagboeken tot poesiealbums en handige notitie boeken met de mooiste ontwerpen.

Bezoek voor meer informatie en bestellingen ook onze Engelstalige Turnowsky Design website. Hier kunt u naast de fotoalbums ook gastenboeken, notitieboekjes en dagboeken van onze designer Turnowsky vinden.

Winkelwagen

Zoeken

Hieronder kunt u eenvoudig uw gewenste voorkeur opgeven. Wij geven u hierna een selectie op basis van deze voorkeur.

Filter albums op afwerking

Filteren op aantal

Sorteer op formaat

Scroll naar boven