#Inlijstingsservice

Zakelijke.Mogelijkheden.

Optimaliseer uw evenementen en waarderingen met unieke herinneringen

Na een zorgvuldige voorbereiding en een geslaagde netwerkbijeenkomst is het moment daar: de afwikkeling. Talloze foto’s zijn gemaakt, waaronder een prachtige groepsfoto die de sfeer en successen van de dag vastlegt. Het zou zonde zijn als deze momenten slechts achterblijven als digitale bestanden, vaak vergeten in de archieven van de fotograaf. Herhaling en bekrachtiging van succes zijn cruciaal in de zakenwereld, en niets spreekt krachtiger dan een visueel beeld.

Wij begrijpen we het belang van deze momenten voor uw bedrijf. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor zowel grote als middelgrote ondernemingen om deze unieke fotomomenten terug te koppelen naar zakenrelaties of werknemers. Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan de behoeften van uw bedrijf en variëren van het inlijsten van individuele foto’s tot grootschalige projecten. We nemen de volledige uitvoering uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Inlijstingsservice

Onze inlijstingsservice biedt een scala aan mogelijkheden om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om kleine aantallen of grootschalige bestellingen, wij kunnen foto’s inlijsten in verschillende maten, waaronder 10×15 cm, 13×18 cm, 15×20 cm en 20×30 cm. Van 1 tot 1000 stuks, wij verzorgen het allemaal voor u. Op deze manier kunnen uw gasten genieten van een blijvende en verrassende herinnering aan uw evenement.

Certificaten

Maar onze diensten beperken zich niet alleen tot fotomomenten. We bieden ook inlijsting voor certificaten, oorkondes en diploma’s. Of het nu gaat om een certificaatuitreiking op school, een werknemer die wordt beloond voor jarenlange toewijding, of een bedrijfsjubileum, wij staat klaar om deze momenten te vereeuwigen.

Samen met u zoeken we naar de perfecte lijst die past bij de stijl en uitstraling die u wenst. We denken mee over het toevoegen van een passe-partout voor een extra luxe uitstraling. Vervolgens zorgen we ervoor dat de fotolijsten zorgvuldig worden ingelijst en afgeleverd op de door u gekozen locatie. Of het nu bij uw bedrijf is of bij de werknemer thuis, wij zorgen voor een professionele afhandeling.

Met Interfotos kunt u ervoor zorgen dat belangrijke momenten binnen uw bedrijf niet verloren gaan. Onze diensten zijn ontworpen om uw evenementen te verbeteren en waardering te tonen aan uw werknemers en zakenrelaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het vastleggen van uw zakelijke successen.

Een Product uit Europa

Onze fotolijsten zijn van het merk Goldbuch uit Duitsland. Op de productielocatie van de fabriek in Bamberg wekken ze zonne energie op en kopen ze alleen elektriciteit in van 100% waterkracht. Goldbuch vervaardigt meer dan driekwart van zijn producten in Bamberg in Duitsland. Door de lange transportroutes weg te laten, besparen ze ruim 670 ton CO2 per jaar in vergelijking met import uit het Verre Oosten. Voor dezelfde besparing zou je elk jaar 54.000 bomen moeten planten.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@mijnfotolijstje.nl of te bellen naar 085-1303595 . We helpen je op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 graag verder!

 

Gratis Verzending

Bij een minimale besteding van €50 in Nederland – €70 in België.

Beste Service

Mijnfotolijstje.nl geeft je als klant de beste service online en telefonisch.

Beste Prijs

Uitsluitend top leveranciers uit Europa voor de beste kwaliteit en prijs.

Veilig Betalen

In onze winkel veilig betalen via iDEAL, Bancontact of via overschrijving.

Winkelwagen
Scroll naar boven