Duurzaam.Verpakken.

Laten we onmiddellijk van wal steken: Wij verzenden uitsluitend onze producten in gerecycled karton en verpakkingsmaterialen! Deze zijn milieuvriendelijk en recyclebaar. 

Waar is de tijd gebleven dat je nog ongestoord producten kon verzenden in een monstrueus grote doos? Of dat er amper gerecycled verpakkingsmateriaal bestond? Duurzaam verzenden en verpakken is een must geworden; en maar goed ook! Samen met onze leveranciers hechten wij veel waarde aan duurzame oplossingen. 

Wat doen wij voor een beter milieu?

Minder lucht, meer inhoud

Onze verpakkingen zijn op maat gemaakt voor het betreffende artikel, waardoor wij geen lucht verzenden. Ze zijn hierdoor compacter waardoor er meer bestellingen in een bestelwagen passen en wij hebben aanzienlijk minder opvulmateriaal nodig.

Wij kiezen voor mono-materialen

Onze complete verpakking bestaat uit maar 1 grondstof; papier. Wij gebruiken een doos, opvulling en tape allemaal van papier/karton. Het voordeel hiervan is dat je als klant weinig hoeft te sorteren bij je afval en alles kan recyclen.

Vergroten van onze afleverkansen

Niets is zo frustrerend als een pakje dat niet van de eerste keer kan worden bezorgd. De koerier moet de volgende dag dan maar terugrijden, en oeps!… daar gaat die CO2-uitstoot weer de hoogte in. Wie kiezen voor 90% van onze leveringen voor een brievenbusdoos. Dit soort doos is extra dun waardoor ze probleemloos in de sleuf van een brievenbus past. Lekker compact + geleverd zonder zorgen.

Hergebruiken van oude verpakkingen

Een oude verpakking niet weggooien maar hergebruiken is waarschijnlijk de eenvoudigste manier om duurzaam om te springen met ons afval. Neem nu bijvoorbeeld karton. Wij hergebruiken alle dozen en verpakkingsmaterialen. Een kartonnen doos kan je prima hergebruiken in een andere vorm.

Verpakking sluiten met papier

Papieren tapes zijn een uitstekend alternatief voor traditionele plastic tape. Na het kleven mag je de kleefband gewoon samen met je kartonnen doos sorteren en recyclen. Eenmaal gerecycled vormt hij de basis voor nieuwe producten van papier of karton. Dat maakt de cirkel weer rond!

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@mijnfotolijstje.nl of te bellen naar 085-1303595 . We helpen je op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 graag verder!

 

We Love .

Follow Us

Gratis Verzending

Bij een minimale besteding van €50 in Nederland – €70 in België.

Beste Service

Mijnfotolijstje.nl geeft je als klant de beste service online en telefonisch.

Beste Prijs

Uitsluitend top leveranciers uit Europa voor de beste kwaliteit en prijs.

Veilig Betalen

In onze winkel veilig betalen via iDEAL, Bancontact of via overschrijving.

Winkelwagen
Scroll naar boven