Betaalmethoden

Bij Mijnfotolijstje.nl kan je afrekenen op de volgende manieren:

iDEAL

Met iDEAL kunt u gratis, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze iDEAL betalingen worden verzorgd via STRIPE.

Bancontact

Belgische klanten kunnen in onze webshop gratis betalen met Bancontact. Met Bancontact kunt u veilig en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Bancontact werkt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact.

Overschrijving

Beschikt u niet over internet bankieren, dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Het voordeel van een bankoverschrijving is dat u de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL en Bancontact betaling die direct plaatsvindt.

Follow Us

Gratis Verzending

Bij een minimale besteding van €50 in Nederland – €70 in België.

Beste Service

Mijnfotolijstje.nl geeft je als klant de beste service online en telefonisch.

Beste Prijs

Uitsluitend top leveranciers uit Europa voor de beste kwaliteit en prijs.

Veilig Betalen

In onze winkel veilig betalen via iDEAL, Bancontact of via overschrijving.

Winkelwagen
Scroll naar boven