Florentine

Het design Florentine is een prachtig en veelzijdig product dat verkrijgbaar is in drie levendige kleuren: blauw, groen en geel. De kaft van deze albums is versierd met elegante takken en bladeren die in ronde lijnen de betreffende kleur accentueren, waardoor ze een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling hebben.

Naast de insteekalbums biedt Florentine ook de mogelijkheid om te kiezen voor een boekgebonden album met pergamijn bescherming. Het omslag van dit prachtige album is gedecoreerd met mooie blauwe bladeren en draagt de inspirerende tekst “Collect Memories”, wat dit album veel meer maakt dan alleen een plek om foto’s te bewaren. Het is een kostbare schatkist voor het koesteren van al je dierbare herinneringen.

Florentine is een mooi product, vervaardigd in Duitsland door Goldbuch, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Dit album biedt niet alleen een elegante manier om je foto’s te organiseren, maar ook een prachtige manier om je kostbare momenten te bewaren en te delen. Kies jouw favoriete kleur en creëer een uniek erfstuk met het Florentine design.

Winkelwagen

Zoeken

Hieronder kunt u eenvoudig uw gewenste voorkeur opgeven. Wij geven u hierna een selectie op basis van deze voorkeur.

Sorteer op kleur

Filter album op formaat

Filteren op aantal

Sorteer op formaat

Scroll naar boven