Tropical

Het Betoverende Design van TROPICAL Blue & White

TROPICAL Blue & White is een verfijnde serie agenda’s en notitieboekjes die verkrijgbaar zijn in twee prachtige kleuren: levendig blauw en zuiver wit. Deze collectie is getooid met het prachtige Turnowsky-ontwerp, dat weelderige tropische bladeren op een achtergrond van diepblauw of stralend wit presenteert. De kleuren van deze serie zijn absoluut uniek en komen volledig tot hun recht in het elegante ontwerp.

Tropische planten zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen, en de TROPICAL Blue & White serie speelt perfect in op deze trend. Het zorgvuldig uitgekozen ontwerp brengt de weelderige schoonheid van tropische flora tot leven, wat deze agenda’s en notitieboekjes tot een verfrissende keuze maakt voor liefhebbers van natuur en elegantie.

De toevoeging van zilveren reliëfdruk en reliëf aan het ontwerp zorgt voor een extra dimensie. Het patroon is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar met de vingertoppen, waardoor een tactiel element wordt toegevoegd aan de esthetiek. Deze twee kleurvarianten kunnen bovendien moeiteloos gecombineerd en gedecoreerd worden, waardoor elke notitie of afspraak een kunstwerk wordt.

In essentie is de TROPICAL Blue & White serie een prachtige uiting van stijl en functionaliteit, waarbij de schoonheid van de natuur en het plezier van noteren samenkomen in een harmonieus geheel. Het is de perfecte metgezel voor liefhebbers van zowel organisatie als elegantie.

Winkelwagen

Zoeken

Hieronder kunt u eenvoudig uw gewenste voorkeur opgeven. Wij geven u hierna een selectie op basis van deze voorkeur.

Sorteer op kleur

Filter album op formaat

Filter albums op inhoud

Filteren op aantal

Sorteer op formaat

Scroll naar boven