Ahoi!

Nautisch Geïnspireerd Design: Het Turnowsky “AHOI!” Ontwerp

Het Turnowsky-design genaamd “AHOI!” nodigt je uit om een warm welkom te ervaren in de wereld van dagboeken, notitieboeken en A4 ordners. De naam “AHOI!” lijkt te zijn ontleend aan de maritieme wereld, waarin het verwijst naar het Engelse woord “ahoy”. Oorspronkelijk gebruikten Nederlandse matrozen, kapiteins en machinisten vaak de uitroep “Schip ahoy!” om de aandacht van bemanningen op andere schepen te trekken.

Wat dit design echt onderscheidt, is het weelderige gouden reliëf en textuur die je met je vingertoppen kunt voelen. Deze tastbare toevoeging geeft een extra dimensie aan de producten en laat je de kwaliteit en aandacht voor detail van Turnowsky voelen.

Of je nu op zoek bent naar een dagboek om je gedachten en avonturen vast te leggen, een notitieboek om creatieve ideeën en aantekeningen in te bewaren, of een A4 ordner om belangrijke documenten te organiseren, het Turnowsky-design “AHOI!” biedt stijl en functionaliteit in één. Met de subtiele maritieme verwijzingen en het prachtige ontwerp, voel je je als een ontdekkingsreiziger op zee, klaar om je eigen verhaal vast te leggen.

Dus, als je op zoek bent naar een elegante en toch functionele manier om je gedachten en ideeën te ordenen, dan is het Turnowsky-design “AHOI!” de perfecte metgezel voor jou. Laat je inspireren door de oceaan en breng een vleugje avontuur in je dagelijkse notities en organisatie.

Winkelwagen

Zoeken

Hieronder kunt u eenvoudig uw gewenste voorkeur opgeven. Wij geven u hierna een selectie op basis van deze voorkeur.

Sorteer op kleur

Filter album op formaat

Filteren op aantal

Sorteer op formaat

Scroll naar boven