#WeLoveNature

Duurzaam.Recycling.

Bij Goldbuch halen ze hun grondstoffen bijna uitsluitend uit Duitsland en Europa. Ze verwerken papier dat FSC® of PEFC® gecertificeerd is, gebruiken lijmen op waterbasis en hechten veel waarde aan drukinkten op basis van hernieuwbare grondstoffen. Grondstoffenbesparende materialen zoals bamboe en gras krijgen bij hun zelfs een eigen collectie.

Op de productielocatie van Goldbuch in het Duitse Bamberg wekken ze zonne energie op en kopen ze alleen elektriciteit in van 100% waterkracht.

Ecologische Productie

Goldbuch vervaardigt meer dan driekwart van zijn producten in Bamberg in Duitsland. Door de lange transportroutes weg te laten, besparen ze ruim 670 ton CO2 per jaar in vergelijking met import uit het Verre Oosten. Voor dezelfde besparing zou je elk jaar 54.000 bomen moeten planten.

Recycling

Minimaliseren van verpakking is ons doel. Tot die tijd beperken we verpakkingen tot een minimum en werken we samen met onze recyclingpartners om gebruikte grondstoffen te verwerken. Zo besparen we jaarlijks zo’n 50.000 kg aan grondstoffen en nog eens 6.000 kg aan broeikasgassen.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid naar hun medewerkers, zakenpartners en de regio is voor hun geen verplichting, maar een voorrecht. De meeste van hun medewerkers zijn hun al tientallen jaren trouw.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@mijnfotolijstje.nl of te bellen naar 085-1303595 . We helpen je op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 graag verder!

 

Duurzame Producten

Grondstoffenbesparende materialen zoals gras, bamboe of hennep krijgen bij ons zelfs hun eigen collectie. Ook wij willen ons steentje bijdragen en de oceanen een beetje schoner maken. Daarom maken we prachtige kantoorartikelen van gerecycled oceaanplastic.

Follow Us

Gratis Verzending

Bij een minimale besteding van €50 in Nederland – €70 in België.

Beste Service

Mijnfotolijstje.nl geeft je als klant de beste service online en telefonisch.

Beste Prijs

Uitsluitend top leveranciers uit Europa voor de beste kwaliteit en prijs.

Veilig Betalen

In onze winkel veilig betalen via iDEAL, Bancontact of via overschrijving.

Winkelwagen
Scroll naar boven